Komerční banka a GE Money Bank

07.07.2012 00:55

Společnost Provident byla založena ve Velké Británii již v roce 1880, na českém trhu působí už od roku 1997. Za tuto dobu získala pověst spolehlivého a férového poskytovatele rychlých nebankovních půjček. Důkazem je vice než čtvrt milionu českých zákazníků. Mezi hlavní z nich patří zodpovědný přístup k zákazníkům a dodržování pravidel zodpovědného půjčování. Zakládá si na tom, že ke každému zákazníkovi přistupuje individuálně, postupuje korektně a neúčtuje si žádné skryté poplatky. Dle renomované společnosti Člověk v tísni patří mezi nejetičtější poskytovatele nebankovních půjček na českém trhu, v posledním ročníku dokonce v tomto hodnocení zvítězila. Dalšími důvody, proč stále více Čechů využívá služby od této společnosti, jsou především jednoduchost a rychlost podání žádosti, jasná pravidla splácení a skutečně osobní servis, který je zajištěn od více než 3 tisíců poradců.

TIP: Chcete si sjednat rychlou půjčku? Vyzkoušejte také Tommy Stachi a půjčte si rychle peníze. F erratum pujcka je velice oblíbená hlavně před výplatou.Ferratum patří do skupiny sms půjček. Ferratum pujcka

Společnost je členem významné mezinárodní skupiny IPF, která se nachází v šesti zemích světa a poskytuje své služby více než 2,3 milionům zákazníků. Komerční banka funguje od roku 1990, kdy byla vyčleněna z bývalé Státní banky československé. V roce 1992 byla převedena ze státní instituce na akciovou společnost. V současné době je jednou z největších finančních institucí v České republice. Může se chlubit opravdu pestrou nabídkou služeb v oblasti retailového, podnikového a investičního bankovnictví. Je mateřská společnost Skupiny KB, které je tvořena dalšími osmi společnostmi. KB je také součástí mezinárodní skupiny Société Générale. GE money Bank spadá mezi největší české peněžní ústavy. Je univerzální bankou, která disponuje jednou z nejširších sítí poboček a bankomatů na českém trhu a rychle roste. Své služby orientuje jak na občany, tak na malé a střední podniky. Její velkou výhodou je, že je součástí jedné z největších a nejsilnějších společností na světě. GE má diverzifikované portfolio průmyslových i finančních firem, které generují vlastní finanční aktiva.